Steden -

Hotels Scheveningen

- Hotel Bor Scheveningen
Of kies stad of hotel

Gevonden stad:
  starstarstar
Hotel Bor Scheveningen

Haagsestraat 53
Scheveningen

Faciliteiten
Controleer beschikbaarheid

Hotel Bor Scheveningen

Reserveer hotel Hotel Bor Scheveningen
(geen reserveringskosten!)


               

Omschrijving Hotel Bor Scheveningen

Hotel Bor is een klein familiehotel in Scheveningen, op 10 minuten lopen van het strand, de boulevard en het Fortis Circustheater. Het casino, de Palace Promenade en de megabioscoop bevinden zich ook op loopafstand. Met de bus of de tram bent u in minder dan 10 minuten in het centrum van Den Haag.

Elke kamer heeft een eigen badkamer met een douche en een toilet. Ze zijn ook allemaal uitgerust met een televisie en een telefoon met een directe buitenlijn.

Vanaf de bushalte Gentsestraat, dat op 50 meter afstand ligt, reist u rechtstreeks naar het centraal station van Den Haag.

Faciliteiten Hotel Bor Scheveningen

 • Bagageopslag
 • Familiekamers
 • Frisdrankautomaat
 • Gratis WiFi
 • Internet
 • Kluisje
 • Lunchpakket
 • Niet-roken in gehele accommodatie
 • Parkeren
 • Persoonlijk in- en uitchecken
 • Rookvrije kamers
 • Terras
 • Tuin
 • Verwarming
 • WiFi
Reserveer hotel Hotel Bor Scheveningen
(geen reserveringskosten!)

Toelichting

Het ontbijt wordt van maandag tot en met vrijdag geserveerd van 07:00 tot 10:00 uur. Op zaterdag en zondag wordt het ontbijt verzorgd tussen 08:30 en 11:00 uur.

Op verzoek zijn er kamers met een balkon beschikbaar. Als u 1 van deze kamers wilt reserveren, kunt u dit tijdens het reserveren vermelden in het veld Speciale Verzoeken of u kunt rechtstreeks contact opnemen met het hotel.

De twee-, drie- en vierpersoonskamers bevinden zich op de begane grond en zijn daarom beter toegankelijk voor gasten met een lichamelijke beperking.

Voor een parkeervergunning wordt een restitueerbare borg in rekening gebracht. Als u een parkeervergunning wenst, wordt u verzocht vooraf contact op te nemen met de accommodatie. U vindt de contactgegevens in de reserveringsbevestiging.

Houd er rekening mee dat het hotel alleen trappen heeft en geen lift.

Reisinformatie

Vervoer / Locatie:
Met de auto:
U komt Den Haag binnen via de A12 (Utrechtsebaan). Aan het einde van deze weg gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf richting Scheveningen-Bad. Dit is de Benoordenhoutseweg. Bij de volgende verkeerslichten gaat u linksaf de van Alkemadelaan op. Na ca. 3 kilometer ziet u aan uw linkerhand een lange stenen muur (van de gevangenis), direct hierna, en vóór het Esso-benzinestation, gaat u linksaf de Stevinstraat in. Vervolgens gaat u de derde straat rechtsaf. Dit is de Hasseltsestraat. Tenslotte gaat u direct linksaf de Haagsestraat in. U vindt ons op nummer 53.

Of:
U komt Den Haag binnen via de A44 en de N44 (langs Wassenaar). Bij de eerste verkeerslichten in Den Haag gaat u rechtsaf richting Scheveningen-Bad. Dit is de van Alkemadelaan. Na ca. 3 kilometer ziet u aan uw linker hand een lange stenen muur (van de gevangenis), direct hierna, en vóór het Esso-benzinestation, gaat u linksaf de Stevinstraat in. Vervolgens gaat u de derde straat rechtsaf. Dit is de Hasseltsestraat. Tenslotte gaat u direct linksaf de Haagsestraat in. U vindt ons op nummer 53.

Met het openbaar vervoer:
Vanaf Den Haag CS:
U loopt naar de bussen op het dak van het Centraal Station. Hier neemt u bus 22 richting Scheveningen. U stapt na ca. 20 minuten uit bij de halte Gentsestraat. Vervolgens loopt u in dezelfde richting als de bus gaat, rechtsaf. Dit is de Gentsestraat. Tenslotte gaat u de eerste straat rechtsaf en u bent in de Haagsestraat. U vindt ons op nummer 53.

Of:
U gaat links de stationshal uit, naar de trams. Hier neemt u tram 9 richting Scheveningen. U stapt na ca. 10 minuten uit bij de halte Stevinstraat. Vervolgens loopt u rechts de Stevinstraat in. De derde straat gaat u linksaf. Dit is de Gentsestraat. Tenslotte slaat u de eerste straat rechtsaf en u bent in de Haagsestraat. U vindt ons op nummer 53.

Vanaf Den Haag HS:
Bij de tramhalte voor het station kunt u tram 9 richting Scheveningen. U stapt na ca. 10 minuten uit bij de halte Stevinstraat. Vervolgens loopt u rechts de Stevinstraat in. De derde straat gaat u linksaf. Dit is de Gentsestraat. Tenslotte slaat u de eerste straat rechtsaf en u bent in de Haagsestraat. U vindt ons op nummer 53

Creditcards

American Express, Visa, Euro/Mastercard, PIN, Maestro, EC-Card.

 Bekijk beschikbaarheid en arrangementen van Hotel Bor Scheveningen